برنامه نویسی پایتون برای اندروید

پایتون در اندروید آموزش برنامه نویسی با گوشی و مراحل نصب آخرین نسخه

Coda همچنین از کتابخانه‌های پایتون مانند Django و TensorFlow پشتیبانی می‌کند. Pythonista 3 همچنین از کتابخانه‌های پایتون مانند Kivy و NumPy پشتیبانی می‌کند. این برنامه دارای یک ویرایشگر متن ساده، یک مفسر پایتون، و یک کنسول است. Codeanywhere همچنین از کتابخانه‌های پایتون مانند Flask و TensorFlow پشتیبانی می‌کند. QPython همچنین از کتابخانه‌های پایتون مانند Django و PyQt پشتیبانی می‌کند. QPython یک IDE پایتون محبوب دیگر است که رابط کاربری ساده و کاربرپسندی دارد.

• پایتون برای کار بر روی یک وظیفه خاصی شامل کتابخانه های غنی و بسیاری از بسته های دیگر است پس در محدودیتی در توابع نداریم. • نرخ انتقال و سرعت توسعه در پایتون بسیار بالا می باشد که اجازه می دهد برنامه های مشابه در تمامی پلت فرم ها عمل کنند. همه موارد تعریف شده ابتدا در اینجا ساخته می‌شوند و سپس به اولین صفحه یا صفحه اصلی منتقل می‌شوند. برای کمک به سایت ما و گسترش آموزش در بین هموطنان، در سایتها، وبلاگ ها و شبکه های اجتماعی لینک سایت ما را درج کنید. فقط کافی است که کد زیر را در خط فرمان یا ترمینال نوشته و دکمه اینتر را فشار دهیم. بعد از پیدا کردن پکیج مورد نظر در گیت‌هاب باید آدرس مربوط به آن را به PIP تحویل دهیم.

برخلاف ویندوز یا مک که می‌توانید به راحتی پایتون را دانلود و نصب کنید، محدودیت‌های سیستم‌عامل iOS نیازمند استفاده از روش‌های خاصی است. با این حال، می‌توانید با استفاده از اپلیکیشن‌های شخص ثالث، پایتون را روی آیفون یا آیپد اجرا کنید و از آن برای یادگیری یا کدنویسی استفاده کنید. سیستم ما در اینجا موبایل است و می خواهیم کد نویسی پایتون در گوشی را به طور مستقل انجام دهیم تا بتوانیم آن را در هر سیستم دیگر نیز توسعه دهیم. روند برنامه نویسی پایتون با گوشی هیچ فرقی با برنامه نویسی پایتون با کامپیوتر و لپ تاپ ندارد و دقیقا مشابه هم است. 5- در نهایت شما می‌توانید از QPython3 که برای سیستم عامل اندروید طراحی شده است نیز استفاده کنید.

سیستم عامل اندروید به عنوان یکی از محبوب ترین سیستم عامل های تحت گوشی های تلفن همراه طی سال های اخیر معرفی شده است که از نظر میزان کاربران تلفن های هوشمند، درصد بالایی را به خود اختصاص داده است. برای فراخوانی کتابخانه در پروژه اندرویدی خودمان از دستور import استفاده می‌کنیم. کیوی به خوبی با سخت‌افزار دستگاه‌های اندرویدی ارتباط برقرار می‌کند.این کتابخانه قدرتمند به خوبی دست توسعه دهنده را برای انجام اهداف خود از ساخت برنامه باز نگه می‌دارد. با استفاده از کیوی می‌توانید به مواردی مانند دوربین، ویدئو، شبکه و… در سخت‌افزارهای مختلف دسترسی داشته باشید. برای اجرای پروژه در شبیه‌ساز یا دستگاه واقعی، می‌توانید از ابزارهایی مانند Android Emulator یا دستگاه واقعی اندرویدی استفاده کنید.

در ادامه می خواهیم به آموزش برنامه نویسی اندروید با پایتون با جزئیات بیشتری نگاه کنیم. شما می توانید در ابتدا با آموزش های پروژه محور مانند فرادرس شروع کنید. در حال حاظر یکی از ساده‌ترین زبان‌های برنامه‌نویسی موجود در بازار زبان برنامه‌نویسی پایتون است. همچنین این زبان برنامه‌نویسی یک فریمورک بسیار قوی به نام کیوی را به بازار معرفی کرده است. این فریمورک دارای قابلیت‌های بسیار زیادی بوده و به سادگی به شما قدرت ایجاد یک برنامه گرافیکی زیبا و قدرتمند را می‌دهد.

این برنامه دارای یک ویرایشگر متن قدرتمند و یک اشکال‌زدای گام به گام، و یک کنسول است. برای نصب این برنامه، کافی است به فروشگاه Google Play مراجعه کرده و Pydroid 3 را جستجو و نصب کنید. برای این کار، با کلیک روی نماد منو در گوشه بالا سمت چپ برنامه، به terminal بروید. سپس پایتون را تایپ کنید و روی صفحه کلید خود ضربه بزنید تا خط فرمان مفسر پایتون باز شود. برای خروج از خط فرمان شل پایتون نیز می توانید عبارت ()Exit را تایپ کنید. به طور پیش فرض، pydroid 3 اجازه دسترسی به فضای ذخیره سازی دستگاه شما را ندارد.

علاوه بر این، آشنایی با مفاهیم طراحی رابط کاربری (UI/UX) می‌تواند در ایجاد اپلیکیشن‌های کاربرپسند و جذاب مؤثر باشد. برای شروع آموزش برنامه نویسی و نوشتن برنامه های اندرویدی باید کدهای دستوری که در دوره آموزشی ارائه می شوند را یاد گرفته باشید. البته باید توجه داشته باشید که نصب کتابخانه کیوی کار بسیار دقیقی می ب اشد چرا که در صورت عدم نصب صحیح، مشخصات سیستم، کتابخانه های از پیش نصب شده و سایر موارد بدرستی اجرا نخواهند شد. نکته دیگری که در آموزش برنامه نویسی به ویژه زبان برنامه نویسی پایتون مورد توجه قرار می گیرد، شی گرا بودن آن است. به همین دلیل شما با نوشتن کدهای مختلف توسط پایتون، به راحتی می توانید آن ها را بر روی تمام پلتفرم ها اجرا کنید. زمانی که شما برنامه نویسی اندروید با پایتون را بیاموزید، می‌توانید از ترفند‌های شگفت انگیز زیادی درجهت امکانات‌ بخشیدن به برنامه‌های تلفن همراه خود استفاده کنید.

PIP در پایتون به عنوان ابزار استاندارد مدیریت پکیج‌های مخصوص برنامه نویسی شناخته می‌شود. یعنی اینکه می‌توان از PIP برای دانلود، نصب، به‌روزرسانی، حذف و سایر عملیات رایج بر روی پکیج‌های پایتون استفاده کرد. پایتون ابزارهایی برای مدیریت خطاها و استثناها در کد شما ارائه می‌دهد. درک نحوه استفاده از بلوک‌های try/except و raise استثناها برای نوشتن برنامه‌های پایتون مقاوم بسیار مهم است. ما راهنمایی اختصاصی برای مدیریت استثناها و خطاها در پایتون داریم که می‌تواند به شما در اشکال‌زدایی کدتان کمک کند. این موضوعات برای ساخت درک شما از پایتون ضروری هستند و به شما کمک می‌کنند تا با مسائل و موقعیت‌های مختلفی که ممکن است در هنگام استفاده از زبان برنامه‌نویسی با آن‌ها روبرو شوید، مقابله کنید.

برنامه‌های موبایلی نه تنها برای تفریح و سرگرمی بلکه برای بهبود کارایی، ارتباطات و حتی آموزش نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند. آموزش پایتون اندروید علاوه بر این که برای برنامه‌نویسان مبتدی جذاب است، برای حرفه‌ای‌هایی که به دنبال کد نویسی حتی در مسیر خانه نیز هستند، فوق‌العاده است. با پیشرفت ابزارها و اپلیکیشن‌های موبایلی، امروزه می‌توانید به‌راحتی روی گوشی اندرویدی خود به کدنویسی بپردازید. کتابخانه kivy برای تولید «واسط‌های کاربری» (User Interfaces) در پایتون مورد استفاده قرار می‌گیرد. برتری مهم kivy نسبت به دیگر کتابخانه‌های مشابه در پایتون، «انتزاعی» (Abstraction) و «پیمانه‌ای» (Modularity) بودن آن است. این کتابخانه، به برنامه‌نویس و توسعه‌دهندگان برنامه‌های کاربردی اجازه می‌دهد تا بدون درگیر شدن با جزئیات پیچیده و غیر ضروری، واسط کاربری طبیعی و کاربر پسند برای برنامه‌های کاربردی پایتون طراحی کنند.

برنامه نویسی پایتون در اندروید امکان توسعه برنامه‌های ساده و آزمایشی را به شما می‌دهد و می‌توانید در هر زمان و مکانی کدنویسی کنید. Termux برخلاف دیگر ابزارهای مشابه، امکاناتی پیشرفته‌تر ارائه می‌دهد که به توسعه‌دهندگان امکان اجرای کدهای پایتون به همراه دیگر ابزارهای لینوکسی را می‌دهد. شما می‌توانید در این محیط از پایتون 2 یا 3 استفاده کنید و همچنین تمام بسته‌های پایتون را از طریق PIP نصب کنید. زبان برنامه نویسی پایتون به دلیل سادگی در یادگیری، انعطاف‌پذیری بالا، و قدرت پردازش قوی، به یکی از محبوب‌ترین زبان‌های برنامه نویسی جهان تبدیل شده است. این زبان در حوزه‌های مختلفی از جمله توسعه وب، علم داده، یادگیری ماشین، هوش مصنوعی، خودکارسازی فرآیندها، و حتی توسعه بازی‌ها کاربرد دارد. قابلیت مهم و اساسی که در زبان پایتون قرار داده شده است ماژول ها و فریمورک های کاربردی هستند که نیاز برنامه نویسان را از خیلی جهات مانند کدنویسی بهینه و کوتاهتر مرتفع می کند.

آکادمی محسن مدحج با 19 هزار دانشجو فعال در سرار جهان یکی از پر افتخار ترین آکادمی های برنامه نویسی می باشد که 95 درصد ورودی برنامه نویسیان این اکادمی به بازار کار راه داشته است. اما اگر پیغام خطایی دریافت کنید یا نسخه‌ای نمایش داده نشود، به این معناست که باید پایتون را نصب کنید. برای دسترسی بهش، کافیه توی منوی استارت “Microsoft Store” رو جستجو کنی و بازش کنی. توی اولین صفحه، حتماً گزینه Add Python to PATH رو فعال کن (خیلی مهمه!). بعد از اون، گزینه Install Now رو بزن و منتظر باش تا فرآیند نصب کامل بشه. اگه با تایپ دستور بالا پیامی مثل “Python is not recognized” دریافت کردی، یعنی پایتون روی سیستم‌ت نصب نیست یا مسیر (PATH) اون درست تنظیم نشده.

کتابخانه Buildozerازجمله برترین ابزارهای ایجاد اپلیکیشن های اندرویدی توسط برنامه های نگاشته شده با استفاده از کتابخانه کیوی است. Kivy یک فریمورک متن‌باز برای توسعه برنامه‌های چندپلتفرمه است که از پایتون استفاده می‌کند. این فریمورک امکان ایجاد برنامه‌های گرافیکی و تعاملی را فراهم می‌کند و برای توسعه برنامه‌های موبایل بسیار مناسب است. Kivy با پشتیبانی از سیستم‌عامل‌های مختلف از جمله اندروید و iOS، به توسعه‌دهندگان این امکان را می‌دهد تا برنامه‌های خود را برای چندین پلتفرم منتشر کنند. برای این پروژه برنامه نویسی اندروید با پایتون، پوشه‌ای به نام simpleapp تعریف شده است. در این پوشه، فایل main.py که در مراحل قبلی تولید شده بود، قرار داده می‌شود.

به طوری که می‌توان با یکبار کد نویسی، آن را در سیستم عامل‌های مختلف مثل ویندوز، مک، لینوکس، اندروید و IOS اجرا کرد. به لطف این قابلیت، برنامه نویسان مجبور نیستند دوباره همان کد را در یک پلتفرم دیگر بازنویسی کنند. اگر علاقه مند به یادگیری برنامه‌نویسی اندروید با استفاده از کیوی هستید آموزش برنامه‌نویسی اندروید با پایتون یک مقاله از وبلاگ آموزشی فرادرس است که به صورت کاملا جامع و کامل به این مبحث پرداخته است. پایتون یک ابزار عالی برای نوشتن اسکریپت‌های ساده و برنامه‌های پیچیده چند نرخی می‌باشد. نکته قابل توجهی که در برنامه نویسی اندروید با پایتون وجود دارد آن است که این فرصت را بدست آورده است تا به صورت رایگان در دسترس باشد و کدنویسی در آن در سطرهای نامحدودی انجام می‌شود. • پایتون توانایی اجرا در هریک از سیستم عامل های مهم از قبیل لینوکس، یونیکس،ویندوز، مک و غیره را دارد که میتواند گزینه مناسبی برای برنامه نویسی اندروید باشد.

مهم است که از این نکات آگاه باشید و از آخرین پیشرفت‌ها در کتابخانه‌ها مطلع شوید تا بهترین تجربه ممکن را برای کاربران خود تضمین کنید. با مطالعه مطلب بالا متوجه شدیم که PIP در پایتون چیست و چه کاربردهایی دارد. این مسئله به ظاهر ساده اهمیت بسیار زیادی در فرایند کدنویسی با پایتون دارد. آشنا نبودن با دستور PIP در پایتون حتی می‌تواند منجر به توقف فرایند توسعه پروژه شود. تمام پکیج‌ها در کتابخانه استاندارد بزرگ پایتون «Python Package Index | PyPI» انتشار پیدا کرده‌اند. برای استفاده از آن‌ها لازم است که با روش استفاده از دستور PIP در پایتون آشنا باشیم.

پایتون در تلفن‌های همراه یک پلتفرم همه‌کاره برای توسعه طیف گسترده‌ای از برنامه‌ها و ابزارهای کاربردی فراهم می‌کند. با در دسترس بودن فریم‌ورک‌هایی مانند Kivy، PySide و BeeWare، توسعه‌دهندگان می‌توانند با استفاده از Python برنامه‌های موبایلی بین پلتفرمی ایجاد کنند. در ادامه، یک برنامه یادگیری احتمالی برای کسانی که به تازگی شروع برنامه نویسی با پایتون را آغاز کرده‌اند آورده شده است. به یاد داشته باشید، مدت زمان و موضوعات یادگیری به عوامل مختلفی بستگی دارد. ما می‌خواهیم این برنامه تا حد امکان عملی باشد، به همین دلیل پروژه‌هایی را پیشنهاد کرده‌ایم که می‌توانید با پیشرفت خود روی آنها کار کنید. برای شروع برنامه نویسی با پایتون باید بدانید که منابع آنلاین می‌توانند پایه محکمی برای مهارت‌های شما ایجاد کنند و از نظر طول دوره‌ها متنوع هستند.

البته خوشبختانه می توان این معایب را می توان به راحتی با کار کردن با کارشناسان مجرب پایتون و اپلیکیشن های تلفن همراه برطرف کرد. اگر در این خصوص مشکلی دارید خوشحال می شویم آن را با ما در میان بگذارید. 2- این ابزار قابلیت مدیریت پکیج‌ها با PIP را برای شما فراهم می‌کند. رویدادها می‌توانند شامل کلیک، لمس، کشیدن، فشار دادن کلیدها و غیره باشند. برای مدیریت رویدادها می‌توان از متدهای مختلفی مانند `on_touch_down`، `on_touch_move` و `on_touch_up` استفاده کرد. همچنین، می‌توان از توابع Callback برای واکنش به رویدادهای مختلف استفاده کرد.

این ابزارها به برنامه‌نویسان امکان می‌دهند تا کدهای پایتون خود را به فایل‌های اجرایی (EXE) قابل اجرا بر روی سیستم‌عامل‌های مختلف (ویندوز، مک، لینوکس) تبدیل کنند. همچنین، می‌توان تنظیمات مختلفی مانند آیکون‌ها و مجوزها را در فایل اجرایی پیکربندی کرد. در این مطلب سعی داشتیم شما را به صورت ابتدایی با زبان برنامه نویسی پایتون و سیستم عامل اندروید آشنا کنیم. در فریمورک کیوی کتابخانه هایی از کدها وجود دارد که نقش مهمی را در محیط گوشی موبایل و سیستم عامل اندروید ایفا می کند. یکی از کاربردهای مهم کتابخانه های کیوی این است که قادر خواهیم بود اپلیکیشن هایی را طراحی کنیم که در تمامی سیستم عامل های موبایلی به صورت یکسان و با کارکرد مشابه اجرا شوند.

Dcoder نه تنها یک ویرایشگر کد پایتون است بلکه ابزارهایی مانند مفسر و کامپایلر را نیز در اختیار توسعه‌دهندگان قرار می‌دهد تا کدهای خود را به راحتی اجرا کنند. برنامه نویسی پایتون در اندروید به کمک ابزارهای مختلفی که در این مقاله معرفی شدند، به توسعه‌دهندگان این امکان را می‌دهد که قدرت زبان پایتون را به راحتی در محیط موبایل و دستگاه‌های اندرویدی به کار گیرند. از آنجایی که پایتون زبان محبوب و قدرتمندی است، استفاده از این ابزارها می‌تواند فرآیند توسعه و اجرای اسکریپت‌های پایتون را در دستگاه‌های موبایل ساده و سریع کند. اجرای کدهای پایتون امروزه با توسعه تکنولوژی‌های مختلف در سیستم عامل اندروید امکان‌پذیر شده است. برای انجام این کار، کافی است که اپلیکیشن‌هایی مانند ترموکس را روی سیستم عامل اندرویدی خود نصب کرده و سپس اقدام به نصب پایتون روی آن کنید. با این کار می‌توانید یک محیط مجازی در سیستم عامل اندروید ایجاد کنید که امکان اجرای کدهای پایتون را خواهد داشت.

سایت‌های معتبری مانند freeCodeCamp و W3Schools منابع رایگانی برای یادگیری برنامه‌نویسی فراهم کرده‌اند. یکی از شایع‌ترین دلایلی که بعد از نصب پایتون نمی‌توانید از آن استفاده کنید، تنظیم نشدن متغیر PATH است. PATH مشخص می‌کند که سیستم‌عامل چگونه برنامه‌های نصب‌شده را پیدا و اجرا کند. در این مقاله سعی کردیم تا روش های نصب پایتون و نحوه کار با پایتون در گوشی های اندروید و آیفون را برای شما عزیزان آموزش دهیم امیدوارم این مقاله برای شما مفید بوده باشد. Coda یک IDE قدرتمند است که از چندین زبان برنامه‌نویسی از جمله پایتون پشتیبانی می‌کند. Pydroid 3 با رابط کاربری که به شما ارائه می دهد، می توانید بسته ها را بدون نوشتن دستورات خود در ترمینال نصب کنید.

شروع برنامه‌نویسی ممکن است در ابتدا پیچیده به نظر برسد، اما با برنامه‌ریزی مناسب و یادگیری اصول اولیه، هر کسی می‌تواند به یک برنامه‌نویس ماهر تبدیل شود. برنامه‌نویسی یکی از مهارت‌های کلیدی در دنیای دیجیتال امروزی است که می‌تواند فرصت‌های شغلی بی‌شماری را ایجاد کند. اما سؤال اصلی این است که آموزش برنامه نویسی را از کجا باید شروع کنیم ؟ این مقاله به شما کمک می‌کند تا مسیر شروع برنامه‌نویسی را پیدا کنید و ابزارها و زبان‌های مناسب را بشناسید. QPython به دلیل رابط کاربری ساده و ویژگی‌های قدرتمند، یک گزینه مناسب برای نوشتن و آزمایش برنامه نویسی پایتون برای اندروید است. این ابزار می‌تواند به راحتی در برنامه نویسی روزمره یا حتی آزمایش سریع کدها و اسکریپت‌ها مورد استفاده قرار گیرد.

در ادامه نمونه هایی از کدهای برنامه نویسی زبان پایتون را برای شما می آوریم تا با شیوه ی دستورات این زبان آشنا شوید. ابتدا برای نصب بسته ی نرم افزاری زبان پایتون باید به سایت python.org مراجعه کنید و یکی از نسخه های موجود را دانلود کرده و برای نصب به محیط ویندوز منتقل کنید. وقتی صحبت از توسعه اپلیکیشن به میان می‌آید، اولین دغدغه افراد انتخاب زبان مناسب است. از طرفی، اگر هدف شما از یادگیری برنامه نویسی، استخدام باشد، بازهم انتخاب زبان برنامه نویسی اهمیت زیادی دارد. Pip یک پکیج منیجر برای پایتون است که به شما اجازه می‌دهد کتابخانه‌ها و پکیج‌های مورد نظر خودتان را از طریق اینترنت با استفاده محیط کامندی (command) دانلود و نصب کنید. برای استفاده از pip باید وارد محیط کامندی (command) شوید و با استفاده از یک سری دستورات خاص پکیج‌های مورد نظر خودتان را دانلود و نصب کنید.

در چنین حالتی، با استفاده از گزینه p- و به شکل زیر، برای سیستم مشخص می‌کنیم که باید کدام یک از نسخه‌های نصب شده از پایتون، به عنوان مفسر اصلی جهت اجرای کدهای پایتون در محیط مجازی مورد استفاده قرار بگیرد. اکوسیستم کتابخانه‌ای گسترده پایتون به توسعه‌دهندگان تلفن همراه این امکان را می‌دهد تا به انبوهی از عملکردهای از پیش ساخته شده دسترسی داشته باشند و توسعه برنامه را تسریع بخشد. توسعه پایتون موبایل امکان ادغام با ویژگی‌های دستگاه و API‌ در پایتون را فراهم کرده و امکان بهبود تجربیات کاربر و تعاملات یکپارچه را فراهم می‌کند. قابل‌حمل بودن کد پایتون توسعه و استقرار برنامه‌های کاربردی تلفن همراه را در سیستم‌عامل‌ها و دستگاه‌های مختلف آسان‌تر می‌کند. Swift زبان برنامه‌نویسی اصلی اپل برای توسعه اپلیکیشن‌های iOS و macOS است.

Termux یک محیط شبه لینوکسی است که به نوعی پایتون کامپیوتر را روی گوشی برای‌تان اجرا می‌کند. این نرم‌افزار یکی از محبوب‌ترین اپلیکیشن‌های توسعه پایتون برای اندروید است. با استفاده از آن می‌توانید کدها را بنویسید، اجرا کنید و حتی خطاهای آن را برطرف کنید. برای اجرای برنامه کاربردی پیاده‌سازی شده، ابتدا باید محیط مجازی kivy تعریف شده به نام mykivyinstall فعال شود. پس از اجرای دستور بالا، مانند شکل زیر، پوشه‌ای به نام mykivyinstall (متناظر با نام محیط مجازی تولید شده) در دایرکتوری فعلی (یا پیش‌فرض) سیستم عامل لینوکس (توزیع Ubuntu) ایجاد می‌شود. همچنین تعدادی IDE مبتنی بر ابر وجود دارد که به شما امکان نوشتن و اجرای کد پایتون را می‌دهد.

KivyMD قصد دارد دقیقاً به مشخصات طراحی متریال گوگل پایبند باشد بدون اینکه سهولت استفاده یا عملکرد برنامه را به خطر بیندازد. این کتابخانه بر اساس Kivy ساخته شده و تجربه کد نویسی آسان‌تری را با عناصر و ویجت‌های اضافی فراهم می‌کند. با این کار تمام وابستگی‌های فهرست شده در فایل requirements.txt نصب می‌شود. ما اکنون آماده توسعه برخی از برنامه‌های کاربردی اندروید با پایتون هستیم. با این حال، یک بسته اضافی وجود دارد که باید با Kivy نصب و استفاده کنیم.

بنابراین، فرا گرفتن مهارت‌ برنامه نویسی پایتون یکی از بهترین انتخاب‌ها برای رسیدن به شغل‌های برنامه نویسی مانند طراح وب، دانشمند داده، توسعه‌دهنده نرم‌افزارهای دسکتاپ و غیره است. زیرا استفاده از فیلم‌های آموزشی نسبت به سایر منابع، مخصوصا در بحث برنامه نویسی و دیگر علوم کامپیوتری از فایده‌های بیشتری برخوردار است. شروع برنامه نویسی با پایتون یک سفر پربار است که می‌تواند درهای شغلی بسیاری را به روی شما باز کند. این راهنما نقشه راهی را برای شروع یادگیری پایتون به شما ارائه کرده است، از فهم اصول تا تسلط بر مفاهیم پیشرفته و کار بر روی پروژه‌های واقعی. به خاطر داشته باشید، کلید یادگیری پایتون (یا هر زبان برنامه‌نویسی دیگر) تمرین و مداومت است.

بعد از دانلود نسخه ویندوز فایل نصب پایتون و اجرا کردن آن صفحه زیر برای شما نمایش داده می‌شود. اگر بر روی دکمه install now کلیک کنید پایتون به طور کامل با تنظیمات پیشفرض برای شما نصب خواهد شد و در آخر پنجره setup was sucessfull را به شما نمایش می‌دهد. نگارش این زبان برنامه‌نویسی به حدی ساده است که برخی از برنامه‌نویسان که با این زبان برنامه‌نویسی آشنایی ندارند می‌توانند بعد از خواندن کدها هدف از ایجاد کدهای نوشته شده را تشخیص دهند. پایتون را می‌توان در سیستم عامل‌های مختلف مانند لینوکس مک و ویندوز و یا حتی اندروید اجرا کرد و از کدهای آن خروجی گرفت. در ادامه برخی از محبوب‌ترین روش‌های انجام این کار آورده شده است که می‌توانید با یادگیری این روش‌ها برنامه نویسی پایتون با گوشی را انجام دهید. نصب پایتون روی دستگاه‌های iOS کمی با سایر سیستم‌عامل‌ها متفاوت است.

Python کاربردهای گسترده‌ای دارد؛ از توسعه وب و تحلیل داده‌ها گرفته تا هوش مصنوعی و یادگیری ماشین. این زبان به خوبی توسط جامعه برنامه‌نویسی پشتیبانی می‌شود و منابع آموزشی بی‌شماری برای آن وجود دارد. علاوه بر این، کتابخانه‌های متنوع Python مانند NumPy، Pandas و TensorFlow، ابزارهای قدرتمندی را برای پروژه‌های مختلف در اختیار شما قرار می‌دهند. با یادگیری Python، می‌توانید پروژه‌های واقعی بسازید و به سرعت مهارت‌های خود را تقویت کنید. برای شروع آموزش پایتون می‌توانید از منابع متنوع موجود استفاده کنید.

Termux به دلیل قابلیت‌های پیشرفته‌اش، گزینه‌ای بسیار مناسب برای توسعه‌دهندگانی است که نیاز به انجام کارهای پیچیده و محیط ترمینالی دارند. این ابزار به شما این امکان را می‌دهد که به راحتی از گوشی موبایل خود به عنوان یک محیط توسعه برای زبان پایتون و سایر زبان‌های برنامه نویسی استفاده کنید. ابزارهای اجرای پایتون در اندروید به برنامه‌نویسان این امکان را می‌دهند که بدون نیاز به کامپیوتر، کدهای پایتون را به راحتی بر روی دستگاه‌های موبایل خود نوشته، اجرا و آزمایش کنند. این ابزارها برای توسعه‌دهندگانی که به دنبال توسعه سریع‌تر، یادگیری یا آزمایش کدها در هر زمان و مکان هستند، گزینه‌های ایده‌آل محسوب می‌شوند. برای شروع به کار با Kivy، داشتن دانش پایه‌ای از مفاهیم برنامه‌نویسی مانند متغیرها، حلقه‌ها، توابع و شی‌گرایی ضروری است. همچنین، آشنایی با زبان پایتون و نحوه استفاده از کتابخانه‌های آن می‌تواند کمک شایانی به فهم بهتر مفاهیم Kivy کند.

در جواب این سوال باید بگوییم که با Python و فریم ورک‌های Kivy یا BeeWare می‌توان اپلیکیشن‌های مختلفی را برای اندروید طراحی کرد. Kv در اصل یک زبان مرتبط با محیط کاربری است که با استفاده از آن می‌توانید تعامل بیشتری را با کاربر برقرار کنید. فریمورک کیوی برای پایتون یک کتابخانه است که توسط بنیاد کیوی توسعه داده شده است. این کتابخانه به صورت رایگان برای توسعه سریع اپلیکیشن استفاده می‌شود. برای ایجاد یک برنامه تحت اندروید نیازمند یک ide مناسب و همچنین یک شبیه ساز اندروید هستید.

ما در این مطلب به بررسی این موضوع می پردازیم که چرا زبانی که از آن برای ساخت برنامه هایی مثل اسپاتیفای (Spotify) و اینستاگرام (Instagram) استفاده شده، برای شما هم می تواند مفید باشد. قرار است اینجا دو فریمورک پایتون یعنی Kivy و BeeWare را به همراه جزئیاتشان با هم مقایسه و به شما در تصمیم گیری برای استفاده از این زبان برنامه نویسی کمک کنیم. این API با وجود قابلیت‌های متعددی که دارد دیگر در حال توسعه نیست، ولی هنوز هم به‌عنوان گزینه‌ای مطمئن برای اجرای کدهای پایتون در اندروید  شناخته می‌شود. ساخت یک اپلیکیشن یادداشت‌برداری به کاربر امکان می‌دهد تا یادداشت‌های خود را ایجاد، ویرایش و حذف کند. این پروژه شامل پیاده‌سازی رابط کاربری با استفاده از TextInputها و دکمه‌ها، و مدیریت داده‌ها به صورت محلی یا در دیتابیس است. با این پروژه، می‌توان مفاهیم مدیریت داده‌ها و ذخیره‌سازی را به خوبی یاد گرفت.

با پایتون کامپایل کردن کدهای شما و تست کردن آن‌ها روی دستگاه اندروید، می‌تواند بسیار سریع انجام شود. پایتون به عنوان یک زبان برنامه نویسی، یکی از سریع ترین روش‌هایی است که به وسیله آن می‌توانید برنامه خودتان را تولید کرده و به راحتی آن را تا مرحله اجرا پیش ببرید. دنبال یادگیری برنامه نویسی پایتون برای اندروید هستید؟ ما در آکادمی چابک در تلاش هستیم تا بهترین و به‌روزترین دوره‌ها را به همراه مدرک معتبر برای‌تان فراهم کنیم. یکی از جذاب‌ترین کاربردهای پایتون در اندروید، توسعه اپلیکیشن‌های موبایلی است. شما می‌توانید با استفاده از ابزارهایی مانند Kivy یا BeeWare اپلیکیشن‌هایی طراحی کنید که به‌صورت چندسکویی (Cross-Platform) روی اندروید، iOS و حتی دسکتاپ اجرا شوند.

یادگیری و فهم زبان پایتون آسان است و با استفاده از آن می توان کدهای جدید را نسبتا سریع ساخت. پایتون به خوبی با داده های بزرگ کار می کند و می توان آن را با سایر زبانهای برنامه نویسی ادغام کرد. Kivy به عنوان یک فریمورک متن‌باز، امکان استفاده از کتابخانه‌های جانبی و ابزارهای مختلف را فراهم می‌کند. می‌توان از کتابخانه‌هایی مانند KivyMD برای افزودن قابلیت‌های Material Design، یا از Plyer برای دسترسی به ویژگی‌های دستگاه (مانند دوربین، GPS و غیره) استفاده کرد. این کتابخانه‌ها می‌توانند به توسعه‌دهندگان کمک کنند تا اپلیکیشن‌های خود را غنی‌تر و کاربردی‌تر کنند.

شما برای نصب پایتون در گوشی‌های آیفون، می‌توانید از برنامه Pythonista 3 استفاده کنید. قبل از شروع کد نویسی با پایتون در موبایل به یک ویرایشگر کددر پایتون نیاز دارید. این نرم افزار یک IDE قابل حمل است که به شما اجازه ایجاد و تست کدهای پایتون را می دهد. در ادامه قصد داریم درباره این نرم افزار شگفت انگیز بیشتر صحبت کنیم. خب؛ بریم سر اصل مطلب، برای شروع کار در این مرحله نیاز است با یک ویرایشگر متن کلاسیک کار کرده باشید.

برای این کار می‌توانید از VNC یا SSH استفاده کنید که اجرای کد در خط فرمان را نیز برای شما فراهم می‌کنند. در ادامه با سیستم عامل اندروید و خصوصیات آن بحث می کنیم تا با شیوه کار و آموزش برنامه نویسی اندروید با پایتون بیشتر آشنا شویم. در دنیای ساخت برنامه برای موبایل، پایتون جزو اولین گزینه‌ها به حساب نمی‌آید. چرا که زبان‌هایی مثل کاتلین، جاوا، سوئیفت و React Native بسیار مرسوم هستند. اما با این وجود، می‌توان با کمک فریمورک‌ها، اپلیکیشن‌های حرفه‌ای را با Python طراحی کرد. برای ایجاد یک اپلیکیشن در اندروید می‌توانید از زبان برنامه‌نویسی جاوا استفاده کنید.

با استفاده از ابزارهایی مثل Termux، می‌توانید پایتون را روی اندروید نصب کنید و به راحتی کدنویسی را شروع کنید. در گوشی‌های اندرویدی، می‌توانید از برنامه‌هایی مانند Pydroid 3 یا Termux برای اجرای کدهای پایتون خود استفاده کنید. بعد از نصب مواردی که به شما توضیح دادیم، برای برنامه نویسی پایتون در اندروید، می توانید با دستور pip، پکیج های مورد نظر را نصب کنیم. در این مطلب بلند بالا و پر مغز درباره کد نویسی پایتون در گوشی صحبت کردیم و به شما گفتیم که با همین گوشی هایی هم که در دستتان هست نیز می توانید برنامه نویسی پایتون را انجام دهید. پس از آن به معرفی ابزار هایی که نیاز داشتید پرداختیم تا در حین کار دچار کم و کسری نشوید.


برنامه نویسی دانشگاه